RAMAZAN AYI YARDIMLAŞMASI

Okulumuz idare, öğretmen ve öğrencileri tarafından "Hayır İşlerinde Yarışın." (Bakara Süresi 148. ayet) ilahi emri doğrultusunda Bu Ramazan ayında fakirlere ve muhtaçlara bir iftar da bizden olsun diyerek Ramazan Kolisi yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu yardım kampanyamıza desteklerini esirgemeyen idare,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Böylesine güzel bir organizasyonu tertipleyen okulumuz Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Ebuzer BAYRAM'a teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürümüz Celal EFE; "Bizler her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da paylaşmanın önemini öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber bir kez daha hatırladık. Okulumuzda  bu yardımlaşma bizler içinde bir gelenek haline geldi. Bundan sonra ki süreçte de yardımlaşmaların okulumuzda devam edeceğini ifade etmek isterim. Ramazan ayının bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

02-04-202102-04-202102-04-2021

Yayın: 02.04.2021 - Güncelleme: 02.04.2021 13:01 - Görüntülenme: 433