TERÖRLE MÜCADELE SEMİNERİ

Ağrı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda 9. sınıf öğrencilerine 17 Mayıs 2019 Cuma günü konferans salonunda “Terörle Mücadele” konulu seminer verildi.

Seminer AğrıTerörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden polis memurları tarafından verildi. Seminere 110 öğrenci katıldı. Öğrencilere terör örgütlerinin amaçları hakkında bilgi verilerek dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Bir Olalım Beraber Olalım

Polis memuru “Devletimizin, milletimizin sizden isteği bir ve beraber olmamız, birbirimizi sevmemiz gerektiğini bilmenizdir” diyerek seminere başladı.

Hiçbir teröristin kendisini terörist olarak kabul etmediğini, örgütlerin gençleri aileden kopardığını ve insanların zaaflarını kullandığını ifade etti. Ardından öğrencilere çeşitli videolar izletilerek bilgilendirme yapıldı

Konferansın sonunda öğrencilere dağıtılan defterlerin içindeki kağıda düşüncelerini yazmaları istenerek seminer tamamlanmış oldu.

18-05-201918-05-2019

Yayın: 18.05.2019 - Güncelleme: 18.05.2019 02:05 - Görüntülenme: 1332