Mrt

Ecdadımızın yazdığı Destanı minnetle yaad ediyor. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ..

Mrt

Okulumuzda öğretmenlerimiz Tahir ÇELİK ve Ebuzer BAYRAM koordınatorlugunde Deprem Tatbikatı yapıldı

Ock

Okul Rehber Ögretmenimiz Sezgin Üncül 12.sinif ogrencilerimizin girmis oldugu 3 deneme sinaviyla ilgili ayrintili degerlendirme sunumu yapmistir.Kocluk sistemi ve YKS seminerleri hakkinda bilgilendirme yapilmistir.  Okul müdürümüz Celal EFE ögrencilerimizin genel durumuyla ilgili Il Milli Egitim Müdür Yardimcimiza bilgiler vermistir.Ogretmenlerimizin de görüs ve önerileri alinarak toplantimiz sonlanmistir. Toplantimiza katılan Il Milli Egitim Müdür Yardımcımız Neriman KARAKOC 'a katkilarindan dolayi tesekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ögretmenler Arası düzenlenen ^Kalemimden Mesleki Tecrübelerim ^adlı anı yarısmasinda Okul Müdürümüz Celal EFE eseriyle dereceye girmistir. İl Milli Egitim Müdürümüz Hasan KÖKREK tarafından Plaket Takdim edilmistir.

Haz

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır. Bu bağlamda Okulumuzda uygulanmak üzere program oluşturulmuştur. Bütün öğrencilerimizi telafi eğitimlerine beklemekteyiz.

May

Okulumuz konferans salonunda, Rehber Öğretmenimiz Emrullah ŞAHİNOĞLU tarafından öğretmenlerimize yönelik Afet Bilinci Eğitimi semineri verilmiştir. Seminerimize katılan tüm öğretmnelerimize teşekkür ederiz.

May

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem sınav takvimi hazırlanmıştır. Sınavlarımız belirtilen tarihlerde okulumuzda gerekli covid önlemleri alınarak yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz idare, öğretmen ve öğrencileri tarafından "Hayır İşlerinde Yarışın." (Bakara Süresi 148. ayet) ilahi emri doğrultusunda Bu Ramazan ayında fakirlere ve muhtaçlara bir iftar da bizden olsun diyerek Ramazan Kolisi yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu yardım kampanyamıza desteklerini esirgemeyen idare,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz. Böylesine güzel bir organizasyonu tertipleyen okulumuz Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Öğretmeni Ebuzer BAYRAM'a teşekkür ediyoruz.

Okul Müdürümüz Celal EFE; "Bizler her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan'da da paylaşmanın önemini öğretmen ve öğrencilerimiz ile beraber bir kez daha hatırladık. Okulumuzda  bu yardımlaşma bizler içinde bir gelenek haline geldi. Bundan sonra ki süreçte de yardımlaşmaların okulumuzda devam edeceğini ifade etmek isterim. Ramazan ayının bütün Müslüman alemine hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Zerda TAŞDEMİR Ağrı ili genelinde düzenlenen 18 mart konulu kompozisyon yarışmasında 3.lük elde etmiştir.

Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

19.02.2021 tarihinde okulumuz konferans salonunda Okul Müdürümüz Celal EFE ve Müdür yardımcımız Esra AY başkanlığında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2.Dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı yapılmıştır.

Kas

"Geleceğe nefes, dünyaya nefes olalım" sloganıyla başlatılan proje kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından okulumuz bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yılında okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı.

Saat 9.05'te düzenlenen törenin ardından öğrencilerimiz şiirler ve Ata'mıza yazdıkları mektuplarla O'na olan sevgi ve özlemlerini dile getirdiler. Törende öğretmenlerimiz Ata'ya sesleniş konuşmaları yaptılar. Ayrıca okul müdürümüz Celal EFE günün anlam ve önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi.

Bütün dünya ulusları tarafından saygınlıkla anılan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Eyl

Okulumuz OKULUM TEMİZ PROJESİ kapsamında gerekli hazırlıkları başarı ile tamamlamış olup okulum temiz belgesini almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Uzaktan Eğitim süresince EBA platformu üzerinden yapılacak olan canlı derslerimizin programlanması yapılmıştır.

Öğrencilerimiz ders saatlerini  programa göre takip ederek canlı derslere katılım sağlayabilirler.