Haz

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Haziran ayı sorumluluk sınavı takvimi ve görevli öğretmenler listesi;

May

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı 9.sınıf Alan. 11.sınıf Dal seçimleri başlamış olup 28 mayıs tarihinde kadar devam edecektir.

Öğrencilerimiz gerekli formları doldurarak okul idaresine teslim etmek zorundadırlar.

Mrt

Sorumluluk sınavları 16 Mart - 22 Mart 2021 tarihleri arasında gerekli Covid-19 tedbirleri alınarak okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Okul idaresi ve Öğretmenleri olarak Sorumluluk sınavlarına katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının  1. Sınav tarihleri belli oldu.

Sınavlarımız 8-15 Mart tarihleri arasında okulumuzda yüz yüze  yapılacaktır.

Sınava gelecek öğrencilerimiz için Covid-19 ile ilgili tüm tedbirler alınacaktır.

Okul ve sınıfların kalabalık olmaması için sınav saatleri belli aralıklarla oluşturulmuştur.

Sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

2021 yılı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı (İOKBS) başvuru klıavuzu yayımlanmıştır;