AĞRI / MERKEZ - Şehit Harun Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ÇEŞİTLİ

Tem

9. sınıftan 10. sınıfa geçerken yapılacak olan alana geciç ve yerleştirme ile ilgili klavuz ile tercih başvuru linki ekte sunulmuştur.

Başvurusunu herhangi bir sebeple yapamayan velilerimiz ve öğrencilerimiz klavuzdaki Ek-1 formu ile okulumuza başvurabilirler.

Haz

Ortaöğretim kurumlarının tüm sınıf düzeylerinde yapılması planlanan,sorumluluk sınavları yine aynı tarihler arasında,sadece 12. Sınıflardan isteyen öğrencilerimize yönelik uygulanacaktır.

Diger sınıflar EYLÜL ayında sorumluluk sınavına girecektir.

Okulumuz 2019- 2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Ara dönem mesleki çalışma programı

Ekm

Okulumuzda 1. Dönem veli toplantısı  11-15 kasım 2019, 2. Dönem veli toplantısı 30 Mart-3 Nisan 2020 tarihleri içerisinde sınıf rehber öğretmenlerinin belirleyeceği günde ve saatte yapılacaktır. Velilerimiz sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından detaylar ile ilgili bilgilendirilecektirler.

Ekm

Öğrenci Merkezli Koçluk sistemi kapsamında öğrencilerin dağılım listeleri

"GÜL KOKULU PEYGAMBER EFENDİMİZİN DOĞUMU OKULUMUZDA KUTLANDI"

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN ZAFER KARAKAYA VE YUSUF ELDEM YAPTIKLARI KODLAMA ÇALIŞMALARIYLA ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU.