T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AĞRI / MERKEZ - Şehit Harun Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SOSYAL ETKİNLİKLER

·         Edebiyat Kulübü

·         Edebiyat zevkini birlikte yaşamak ve paylaşmak için edebiyata ilgi duyan gençlerle bir araya geldiğimiz kulübümüzde ilk dönem eleştirel kitap okuma, film izleme-yorumlama, hayatla edebiyat arasında eserler aracılığıyla çeşitli yönlerden ilgi kurma çalışmaları yapılır. Bu çalışmalar ve yıl boyunca diğer öğrencilerin beğenilen edebiyat ürünleri, edebiyat alanında yapılan tüm çalışmalar değerlendirilir.

·         English Book Club

Türkçelerini çoktan okuduğunuz kitapların bir kez de İngilizcelerini okumak, okulda geçen yoğun bir haftanın sonunda okuyarak dinlenmek için geçirilecek bir kulüp saati. Bir ay herkes ilgisini çeken bir kitap seçer ve okur. Bir sonraki ay herkes aynı kitabı okur ve o kitap hakkında konuşur. Tüm sene boyunca bu şekilde kitapları aramızda değiştirilir.

 

·         Çevre Kulübü

·         Çevre Kulübü´nün amacı ; çeşitli etkinlikler düzenleyerek çevre bilinci oluşturmak, yaşanan sorunlara çözümler bulmak için çeşitli ulusal veya uluslararası projelere katılmak ve çevre ile ilgili çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak aktivizm sağlamaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.06.2018 - Güncelleme: 07.09.2020 00:44 - Görüntülenme: 439
  Beğen | 6  kişi beğendi