Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri tarafından okulumuz idareci ve öğretmenleri ile sınıf içi etkinlik düzenlenmiştir.

Ara

Okulumuz idaresi ve öğretmenleri tarafından Ağrı İli masa tenisi turnuvasında 1. olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir. Bu başarıda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Koçluk sistemi kapsamında okulumuz öğretmenleri tarafından veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Kas

19.11.2019 salı günü okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile kahvaltı programı düzenlenmiştir.

Kas

Okulumuzda yürütülen koçluk sistemi dahilinde okul rehber öğretmeni Emrullah ŞAHİNOĞLU, Din kültürü ögretmeni Ebuzer BAYRAM Ve Türk Dili Edebiyatı öğretmenleri Ebru AÇABEY ile Alinail ASLAN tarafindan veli ziyaretleri gerçekleştirilmiştir

Kas

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim-Öğretim 1. Dönem Ara tatilinde 11. Ve 12. Sınıflara yönelik TYT denemesi yapılmıştır.

Kas

13.11.2019 Çarşamba günü Ağrı il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Ağrı ili genelindeki bütün 12. Sınıflara yönelik TYT denemesi yapılmıştır.

Kas

Okulumuzda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı 1.dönem Veli Toplantısı 09.11.2019 tarihinde yapıldı.
Toplantıya Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcımız ve tüm öğretmenlerimizle birlikte velilerimiz katıldı.
Okulumuz Rehber Öğretmeni Emrullah ŞAHİNOĞLU tarafindan yapılan sunum ile Öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve sosyal-bilişsel özelliklerini geliştirmek adına Öğretmen-öğrenci-veli üçgenindeki tüm paydaşların sorumluluklarını azami ölçüde yerine getirmesi konusunda velilerimiz bilgilendirildi.
Toplantıda ayrıca 2019-2020 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu belirlendi.
Velilerimizin istek ve görüşleri alındıktan sonra öğrenci durumlarını öğretmenlerle birebir görüşmek için velilerimiz sınıflara geçti.

Kas

Okulumuzda mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Programa konuk olarak  İslami  İlimler fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr Salih geçit hocamız katıldı. Programda okulumuzun öğrencileri de hazırlamış oldukları  şiir ilahi ve mevlid  dinletilerini sergiledi.

Kas

04.11.2019 tarihinde laboratuvarı tanıma ve damar yolu açma konulu dersimizde 11b sınıfı ile labotuvar incelemesi yapılmiştır

Ekm

Okulumuzda 16-17 Ekim 2019 tarihinde milli eğitim bakanlığınca görevlendirilen Teftiş kurulu tarafından öz değerlendirme ve okulun genel işleyişi hakkında denetlemelerde bulunulmuştur. teftiş sonrası idareci ve öğretmenler ile toplantı yapılarak okul hakkında geri dönütler verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda 11. Ve 12. Sınıflara yönelik TYT denemesi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz bugün Ağrı Gençlik Merkezi salonunda Etik ve İnsani Değerler ile Yaratılış, Yaratıcıyı Tanıma ve Evrim konularında Prof. Dr. Adem Tatlı ve Dr. İdris Görmez hocalarımızın doyurucu sunumları ile başarılı bir konferans gerçekleştirilmiştir. Konferans bitiminde öğrencilerimizin sorularını cevaplandıran hocalarımıza ve bu alandaki çalışmaları ile bizlere rehberlik eden okul müdürümüz Nimet Sekmana teşekkür ederiz.

Ekm

Meslek esasları dersi  uygulama laboratuvarı görselleri