AĞRI / MERKEZ - Şehit Harun Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

YENİ OKULUMUZDA LABORATUVAR, KÜTÜPHANE, DERSLİK, TOPLANTI SALONU, SPOR SALONU BULUNMAKTADIR.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca, çıraklık eğitimin zorunlu eğitim kapsamına alınmasıyla birlikte mesleki eğitim alanında gerçekleştirilen değişikliklerin kamuoyuna duyurularak tanıtımının yapılması amacıyla kamu spotu hazırlandı.

Nis

Düzenlenen kitap okuma yarışmasında Ağrı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Zafer KARAKAYA öncelikle il merkezinde liseler arası yapılan yarışmada 94 alarak birinci olup Ağrı ilçe birincileri ile sınava tabii tutuldu ve 84 puan alarak Ağrı il birincisi olmuştur. Öğrencimiz okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir.

Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzun "GÜLEN YÜZLERİMİZ SAĞLIĞINIZ İÇİN HEP SİZİNLE" adlı projesi basında yer aldı.

Ağu

"Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle" adlı projemizin kapanış toplantısı Ağrı İbrahim Çeçen Ünversitesi Konukevi´nde gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz tarafından "TRH2.2.IQVETII/P-03/246 Gülen Yüzlerimiz Sağlığınız İçin Hep Sizinle" projesi çerçevesinde saha eğitim ve uygulama çalışmaları yapılmaktadır.